Activiteiten

Jaarlijks organiseert de activiteitencommissie van PC en LR Slagharen e.o. een aantal activiteiten. Voor onze leden om de sport op meerdere manieren te beoefenen, maar natuurlijk ook voor belangstellenden om te kunnen komen kijken. U bent van harte welkom.

Onderstaande activiteiten worden jaarlijks terugkerend georganiseerd.

CH Slagharen. Ieder jaar in het eerste weekend van juli organiseert de vereniging een groot outdoor concours hippique. Tijdens dit geweldige regionale concours worden ook de kringkampioenschappen verreden voor de kring Vechtdal.

De Dokter Willems beker. Een spannende onderlinge wedstrijd waar wordt gestreden om de felbegeerde Dr. Willems beker. De combinaties strijden in de disciplines dressuur en springen.

De jaarlijkse buitenrit. We gaan gezellig met z'n allen het bos in. De ruiters gaan te pony/paard het bos verkennen. Begeleiders, ouders en partners kunnen genieten van een rustige gezellige rit in de huifkar.

Andere activiteiten worden gedurende het jaar georganiseerd. Kijk voor meer informatie bij Voor Leden; Nieuws of op de Agenda.

Daarnaast organiseert de vereniging twee acties om extra geld in te zamelen om alle activiteiten voor de leden te kunnen blijven organiseren.

De potgrondactie. In maart gaan alle leden en vrijwilligers in Slagharen en omgeving op pad om potgrond te verkopen. Met het voorjaar in het vooruitzicht kan iedereen wel potgrond gebruiken voor de tuin; PC en LR Slagharen brengt het bij u thuis!

Oliebollenverkoop. Tussen Kerst en Oud&Nieuw verkopen de leden oliebollen aan vrienden en bekenden. Deze heerlijke oliebollen worden ook thuis afgeleverd.